Medical Excess - Laser Clinic Greece
Θεραπειες προσωπου | μεσοθεραπεια | μποτοξ | botox | υαλουρονικο οξυ | peels | συσφιξη προσωπου | μειωση ρυτιδων | συσφιξη προσωπου | Biostimulation by Laser | ανανεωση κυτταρων

Μη Επεμβατική Ανανέωση Προσώπου

 Biostimulation by Laser - Ανανέωση κυττάρων

 Φωτοδυναμική Θεραπεία - Photorenue Treatment

 Μεσοθεραπεία χωρίς Βελόνες

 Peels με οξέα φρούτων
   
 Ενέσιμα Εμφυτεύματα
   
 TriActif - Νέα υπερενισχυμένη μικρομοριακή θεραπεία


κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση  

Biostimulation by Laser - Ανανέωση κυττάρων: Τα προβλήματα ενός δέρματος με την πάροδο του χρόνου είναι η χαλαρότητα, η ατροφία, η απώλεια της σφριγηλότητας και της χροιάς του. Για τις φθορές αυτές του δέρματος ευθύνεται η υπολειτουργία των δερματικών κυττάρων. Οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που αναπαράγουν το κολλαγόνο βρίσκονται στο χόριο, μια στοιβάδα κάτω από την επιδερμίδα.

H Biostimulation είναι η πιο καινοτόμος anti-aging θεραπεία δέρματος, προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος χρειάζεται.

Μετά από πολυετείς έρευνες δημιουργήθηκε ένας ειδικός τύπος Laser (Soft) ο οποίος επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή του υαλουρονικού οξέος, σε ποσότητα ικανή, όση χρειάζεται το δέρμα του προσώπου, του λαιμού & του ντεκολτέ χωρίς βελόνες και χωρίς να είναι καν σε επαφή με αυτό.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανέστατα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μιάσιμη ώρα. Το βασικό πρωτόκολλο είναι 4 συνεδρίες μέσα σε διάστημα 10 ημερών και επαναλαμβάνονται 3 συνεδρίες μετά από 10 ημέρες. Εάν χρειάζεται να συνεχίσουμε, τότε ο γιατρός προγραμματίζει την περαιτέρω συμπληρωματική θεραπεία, βάσει των αναγκών του δέρματος. Τελειώνοντας εκάστη συνεδρία εφαρμογής, το αποτέλεσμα είναι η αναδόμηση όλων των δομικών στοιχείων του δέρματος όπως:
  • Πλήρη εξαφάνιση μικρών και βαθύτερων ρυτίδων
  • Αναζωογόνηση του δέρματος και άμεση σύσφιξη (εμφανέστατο τέντωμα)
  • Εξαφάνιση των ανοιχτών πόρωνΦωτοδυναμική Θεραπεία ή Photorenue Treatment: για άμεση σύσφιξη του δέρματος και μείωση των ρυτίδων.

Η Φωτοδυναμική Θεραπεία έχει θεαματικές αλλαγές στο δέρμα με ευεργετικά αποτελέσματα που διαρκούν έως και δύο χρόνια.

Η εφαρμογή της είναι ανώδυνη και γρήγορη (4 - 5 συνεδρίες) και γίνεται χωρίς αναισθησία. Διοχετεύεται ειδικού τύπου θεραπευτική ενέργεια βαθιά κάτω από το δέρμα, έτσι ώστε να διεγείρονται οι ινοβλάστες και να αναπαράγεται το κολλαγόνο.

Είναι η θεραπεία για τέλειο δέρμα.


Μεσοθεραπεία χωρίς Βελόνες Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ είναι η τεχνική που διενεργείται, εισάγοντας ένα ειδικό μίγμα στο δέρμα, όπου εντοπίζεται το πρόβλημα. Το μίγμα περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που παρασκευάζονται από φυτικά και μόνον εκχυλίσματα. Τα προβλήματα ενός δέρματος είναι η χαλαρότητα, η ατροφία, η απώλεια της σφριγηλότητας και της χροιάς του. Αυτά τα εγχεόμενα θεραπευτικά στοιχεία επαναφέρουν τις διαταραχές του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα.
Αναλόγως του στόχου είναι και η εφαρμογή των συνδυασμών των συστατικών που εισάγουμε. Κάθε ένας συνδυασμός στοχεύει σε συγκεκριμένη διαταραχή που πρέπει να διορθώσουμε.
Η μεσοθεραπεία δρα από τις κάτω στιβάδες του δέρματος προς τις ανώτερες από τις οποίες φαίνεται και το αποτέλεσμα. Συνήθως απαιτούνται 8 - 10 συνεδρίες ανάλογα με την εικόνα του δέρματος (χαλαρότητα, ρυτίδες, ατροφία, θαμπάδα και γενικά εικόνα ταλαιπωρημένου). Μέχρι τώρα η εφαρμογή της μεσοθεραπείας γινόταν με ενέσεις μέσω βελονών για την εισαγωγή των αναπλαστικών στο υποδόριο του δέρματος με πολλαπλά τρυπήματα που ήταν αρκετά επίπονο.
Με την νέα τεχνολογία τέλος στα τρυπήματα.
Αυτή η νέα τεχνολογία ονομάζεται Isophonesis και εφαρμόζεται με συνδυασμό ενός ειδικού ηλεκτρικού παλμού και διαμορφωμένο ρεύμα χαμηλής συχνότητας. Οι παράμετροι αυτοί προσαρμόζονται από τον ειδικευμένο Πλαστικό - Αισθητικό χειρουργό ώστε να ενεργοποιούν μόρια των εισδυόμενων θεραπευτικών ουσιών μεγάλου και μικρού μοριακού βάρους για να διεισδύσουν σε βάθος που μέχρι εχθές δεν ήταν δυνατόν να φθάσουν.
Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε δύο στόχους. Πρώτον, αυξάνουμε τη διαπερατότητα των ιστών του δέρματος σε βαθύτερα επίπεδα και δεύτερον, μεταφέρουμε δραστικές υδατοδιαλυτές ουσίες μεγάλου μοριακού βάρους (όπως υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνη C ή συμπλέγματα άλλων βιταμινών, ιχνοστοιχεία κ.α.).


Peels: Ανανέωση δέρματος με οξέα φρούτων (φυσικά υλικά) που αναζωογονούν πλήρως την επιδερμίδα, δίνοντας της μία ζωντάνια και δροσιά μοναδική.

Η διαδικασία εφαρμογής απαιτεί 30 min ανά συνεδρία και ολοκληρώνεται σε 6-8 συνεδρίες. Η επιδερμίδα αναζωογονείται πλήρως, απαλύνονται οι λεπτές ρυτίδες, ομαλοποιούνται ουλές από ακμή, μειώνεται το μέγεθος των πόρων του δέρματος, αυξάνεται η φυσική φωτεινότητα του και σταθεροποιείται το PH του δέρματος του οποίου η διαταραχή είναι υπαίτια για πολλές παθολογικές καταστάσεις (ακμή κ.α.).


Ενέσιμα Εμφυτεύματα:
  • Botox: Οι ενέσεις χρησιμοποιούνται για την εξομάλυνση των ρυτίδων έκφρασης που εμφανίζονται στην περιοχή του μεσόφρυου, γύρω από τα μάτια, στην περιοχή του  μετώπου καθώς και σε προβλήματα υπεριδρωσίας. Για τη δημιουργία των συγκεκριμένων ρυτίδων υπεύθυνη είναι η  σύσπαση των μυών. Η έγχυση γίνεται με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 έως 8 μήνες. Η συνεχής εφαρμογή της θεραπείας παρατείνει τα αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  • Υαλουρονικό Οξύ: Ενέσιμο εμφύτευμα όπου βελτιώνει τις ρυτίδες έκφρασης, γήρανσης, ενισχύει το δέρμα και τα χαρακτηριστικά του  προσώπου, αυξάνει τον όγκο των χειλιών. Η διαδικασία είναι απλή και τα αποτελέσματα διαρκούν από 8 έως 10 μήνες.TriActif - Νέα υπερενισχυμένη μικρομοριακή θεραπεία:
  • TriActif: Νέα υπερενισχυμένη μικρομοριακή θεραπεία 3 φάσεων ενυδάτωσης - αντιγήρανσης - σύσφιξης που εφαρμόζεται με τη βοήθεια των υπερήχων.χάρτηςαποστολή σε φίλοfavorites